Over Arbo Impact Services BV

Kwaliteit en resultaat vinden wij belangrijk. Daarom werken wij met uitstekend opgeleide en deskundige medewerkers en werken wij voortdurend aan de continue ontwikkeling van onze dienstverlening én onze medewerkers. Een intern trainingsbureau zorgt ervoor dat bijscholing en professionalisering van kennis en kunde een voortdurend proces is. Hierdoor zijn onze medewerkers in staat om goed, actueel én praktisch advies over te brengen aan u en uw leidinggevende.

Certificeringen & erkenning

ISO 9001:2015 is dé internationale norm voor kwaliteitsmanagementsystemen. Arbo Impact Services BV is ISO gecertificeerd. Wij kennen de eisen en de verwachtingen van onze klanten en daarnaast zijn wij continue bezig met het verbeteren van onze prestaties.

Arbo Impact Services is lid van Oval, en door SBB erkend als leerbedrijf.

Onze visie: verzuim is beïnvloedbaar!

Verzuim is vaak niet de oorzaak, maar slechts een signaal. Daarom geloven wij in een preventieve aanpak. Een gezonde organisatie weet op welke wijze medewerkers gezond kunnen werken en een bijdrage kunnen leveren aan uw organisatiedoelstellingen. Naast een directe verzuimaanpak kunnen wij u helpen mogelijkheden te ontdekken om verzuim duurzaam te verlagen en kosten te besparen.

Onze Visie

Onze specialisten

De specialisten van Arbo Impact Services BV zijn allen deskundig en ervaren. De bedrijfsartsen zijn te vinden op diverse locaties verspreid in heel Nederland.