Opleiding & Trainingen

Een van de kenmerken van Arbo Impact Services is dat wij hr medewerkers tijdens de verzuimbegeleiding zo goed mogelijk willen voorbereiden op een effectieve verzuimaanpak. De leidinggevende, hr medewerker, manager, teamleider of directie heeft namelijk dé sleutel in handen om ter plaatse te zorgen voor aansturing van het werkproces.

Succesvolle Re-integratie

Waar komen fysieke of mentale klachten vandaan? Persoonlijke omstandigheden of ingrijpende gebeurtenissen kunnen een oorzaak zijn. Maar ook een arbeidsconflict, een onjuiste werkbelasting of geen duidelijk loopbaanperspectief. Een goede diagnose én de juiste aanpak vormen de basis voor een succesvolle re-integratie. Net als een prettige samenwerking tussen werkgever en werknemer en Arbo Impact Services. Door de opbouw van onze verzuimbegeleiding kies je altijd voor die ondersteuning die bij uw organisatie past.

  • Kwaliteit staat voorop
  • Multidisciplinaire aanpak
  • Aantoonbaar resultaat

Waar kunnen wij mee helpen?

Verzuimaanpak

Heeft u vragen over een enkel dossier of wilt u doelen stellen voor de hele organisatie?

Meer informatie

""Hoog kennisniveau, betrokkenheid en no nonsens aanpak""

"Meerdere relaties van ons hebben wij bij Arbo Impact Services ondergebracht. Wij zijn daar zeer tevreden over. Onderscheidend door het hoge kennisniveau, de betrokkenheid en no nonsens aanpak."

Jeroen van der Kooy, Luyten Adviesgroep.

Neem gerust contact op met onze adviseur

Verzuim kan complex zijn en laat ingrijpen is duur! Bel ons!

Info@arboimpact.nl 088 - 730 20 10 Contact opnemen