Opleiding & Trainingen

Een van de kenmerken van Arbo Impact Services is dat wij hr medewerkers tijdens de verzuimbegeleiding zo goed mogelijk willen voorbereiden op een effectieve verzuimaanpak. De leidinggevende, hr medewerker, manager, teamleider of directie heeft namelijk dé sleutel in handen om ter plaatse te zorgen voor aansturing van het werkproces.

Succesvolle Re-integratie

Waar komen fysieke of mentale klachten vandaan? Persoonlijke omstandigheden of ingrijpende gebeurtenissen kunnen een oorzaak zijn. Maar ook een arbeidsconflict, een onjuiste werkbelasting of geen duidelijk loopbaanperspectief. Een goede diagnose én de juiste aanpak vormen de basis voor een succesvolle re-integratie. Net als een prettige samenwerking tussen werkgever en werknemer en Arbo Impact Services. Door de opbouw van onze verzuimbegeleiding kies je altijd voor die ondersteuning die bij uw organisatie past.

  • Kwaliteit staat voorop
  • Multidisciplinaire aanpak
  • Aantoonbaar resultaat

Waar kunnen wij mee helpen?

Verzuimaanpak

Heeft u vragen over een enkel dossier of wilt u doelen stellen voor de hele organisatie?

Meer informatie

""Een verlengstuk van onze HR afdeling""

"Wij maken naar volled tevredenheid gebruik van de diensten van Arbo Impact Services BV. Door de kundige adviezen heb ik er vertrouwen in dat ook mijn moeilijke dossiers op de juiste wijze behandeld worden. De focus ligt op de werkgever, maar er is zeker ook aandacht voor de arbeidsrelatie. AIS is een verlengstuk van onze HR afdeling. "

Jaap van Dam, Nouwens Transport.

Neem gerust contact op met onze adviseur

Notice:<i>Undefined index: aEmployee</i><br />Notice:<i>Trying to get property 'value' of non-object</i><br /> Notice:<i>Undefined index: aEmployee</i><br />Notice:<i>Trying to get property 'value' of non-object</i><br />

Verzuim kan complex zijn en laat ingrijpen is duur! Bel ons!

Info@arboimpact.nl 088 - 730 20 10 Contact opnemen